Ви тут:
Суспільство 

У Польщі зафіксували рекордну кількість летальних випадків від COVID-19

8 квітня у Польщі зафіксували 954 нові смерті від коронавірусної інфекції. Це найбільша кількість з початку пандемії.

Про це повідомляє “Європейська правда”.

Міністерство охорони здоров’я Польщі зауважило, що такі високі дані щодо смертності можуть бути наслідком запізнення передачі даних у зв’язку з великодніми святами.

Протягом останньої доби у Польщі також виявили 27 887 нових випадків COVID-19. Загальна кількість людей, інфікованих коронавірусом у Польщі, становить  вже 2 499 507. Померло 56 659 пацієнтів.

У лікарнях перебуває 34 864 пацієнтів із COVID-19, що на 173 більше, ніж у середу. 3362 потребують ШВЛ, що на 20 більше, ніж напередодні.

З 20 березня Польща повернулась у національний локдаун – відтоді припинили роботу готелі, торговельні центри (за винятком продуктових магазинів, аптек, кіосків преси), кінотеатри, театри, музеї, гірськолижні траси, басейни, спортзали, сауни, ресторани, бари, тенісні корти і казино.

З 27 березня закрилися дитсадки й перукарні, великі магазини меблів та будматеріалів. У тих магазинах, яким дозволено працювати, встановили обмеження на кількість відвідувачів.

Нещодавно вирішили, що у країні  продовжили діючі карантинні обмеження для боротьби з епідемією коронавірусу ще на 9 днів – до 18 квітня, тоді як спершу вони планувалися до 9 квітня.

 

 

 

ФОТО: Слово і Діло

Перейти до вмісту