Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргородській громаді посилили контроль за дотриманням протиепідемічних заходів

У Миргородській громаді фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області разом з представниками Національної поліції та органами місцевого самоврядування посилили рейдові перевірки щодо дотримання протиепідемічних заходів.

Проводяться перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, громадського харчування, перевезення, дошкільної освіти та інших закладів, повідомили у Миргородській міськраді.

З початку року в Миргородській громаді провели понад 400 рейдових перевірок щодо дотримання карантинних норм. За інформацією Миргородського відділу поліції, з початку року за порушення  санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм складено 6 протоколів за ст. 44-3 ч.1 КУпАП, які направлено на розгляд суду. Також за цей же період винесено 196 постанов за порушення громадянами масочного режиму.

“Посилені рейдові перевірки – це вимушений крок для перевірки усвідомлення необхідності дотримуватися карантинних норм. Жорсткі карантинні заходи запроваджені в тому числі і для переривання ланцюга захворювання. Рейдові перевірки на предмет дотримання суб’єктами господарювання різних форм власності санітарних та протиепідемічних норм на території громади здійснюватимуться і в подальшому та будуть більш жорсткими, якщо  під час повторних перевірок буде виявлено порушення”, – йдеться у повідомленні міськради.

Нагадаємо, із 3 по 17 квітня Полтавщині посилили карантинні обмеження у Полтавській, Горішньоплавнівській, Миргородській, Лубенській та Гадяцькій громадах.

Фото: Миргородська міськрада

Перейти до вмісту