Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці триває тримісячник чистоти і порядку

З 1 березня по 1 червня 2021 року на території Кременчуцької територіальної громади оголошено трьохмісячник чистоти і порядку.

Комунальні підприємства активно включилися в роботу з наведення ладу та благоустрою на закріплених за ними міських територіях.

Щодня 5-6 бригад КП «Благоустрій Кременчука» прибирають сміття на закріплених за підприємством територіях, наводять лад у міських парках та скверах, розподільчих смугах міських доріг, повідомили на сайті Кременчуцької міськради.

Кілька бригад КАТП-1628 щоденно здійснюють прибирання прибордюрної зони міських доріг. На цих роботах задіяна підмітально-прибиральна техніка та бригади, які проводять ці заходи вручну.

У вечірній та нічний час на вулицях працює автопилосос, коли транспортне навантаження на магістралі міста, стає меншим. За допомогою автопилососа прибирають ті ділянки доріг, прибордюрна частина яких напередодні була прибрана ручним способом.

Із завтрашнього дня КП «Благоустрій Кременчука» розпочинає білувати прибордюрний камінь та дерева вздовж міських доріг по вулиці Київській, Першотравневій, проспекті Свободи.

Перейти до вмісту