Ви тут:
Відео Суспільство 

Sysuev презентував сингл “Любов без умов”

Hip-Hop/R&B артист Sysuev представляє новий україномовний сингл “Любов без умов”. Трек повертає нас у кращі часи поєднання жанрів хіп-хоп, соул та фанкі музики середини 90-х років.

Співак працює з давно улюбленими стилями. При цьому у артиста виходить звучати сучасно, без ретроградства і відвертої ностальгії.

“Любов без умов” дарує нам світлий, позитивний вайб. Приспів з гарною мелодією, що легко запам’ятовується. Текст пісні детально продуманий і налаштовує на віру в те, що все буде добре. Артист нагадує, що безумовна любов – це почуття, яке не потребує ніяких конкретних підстав. На відміну від любові умовної, коли ми любимо взамін за ті чи інші якості, досягнення, ставлення. Любов без умов – це чиста і світла енергія, яка виходить із серця просто так. І саме крізь призму щирих, відкритих емоцій ми бачимо справжню любов і всі її відтінки.

“Сингл “Любов без умов” особливий. У нього вкладено багато емоцій і творчої енергії. У цьому записі я зосередився на мелодіях і сенсі тексту більш ретельно, ніж будь-коли раніше. Зараз складний час, локдаун за локдауном, божевільні часи. Як і багато артистів, я відчуваю, що людям так потрібна надихаюча музика і змістовний камбек до базових, фундаментальних цінностей. Набуття справжнього спокою в сучасному і динамічному світі, ідея свідомого життя в гармонії. Щоб щастя було не тільки для нас і наших близьких, а й для всіх істот, що оточують нас. Це про те, як нам всім потрібно жити: щиро і чесно. Всі ми пов’язані, всі ми одне ціле. Зараз концентруюся саме на такому вайбі, у найближчих релізах він точно продовжиться”, – розповідає Sysuev.

Перейти до вмісту