Ви тут:
Суспільство 

Шоу “МАСКА”: переможцем стала українська співачка, яка ховалась під образом Сонця

10 квітня відбувся гранд-фіналі гіпершоу “МАСКА” на телеканалі “Україна”, під час якого стало відомо, який образ переміг та яка зірка ховалась під яскравим костюмом.

Переможцем першого сезону стало величне Сонце. Саме ця героїня зуміла протримати інтригу навколо своєї особистості і від ефіру до ефіру зачаровувати своїм артистизмом, повідомляє пресслужба телеканалу.

Знявши маску, Сонце шокувало глядачів і зіркових суддів. Адже ніхто не очікував побачити під цим образом співачку Злату Огнєвіч.

Співачка вже з’являлася на сцені шоу “МАСКА” в 9 випуску. Тоді вона стала запрошеною зіркою і виступила в образі Ворони. Після цього судді не очікували побачити її знову, хоча припускали, що неповторним Сонцем може бути саме вона.

Варто зазначити, що в своїх виступах на шоу “МАСКА” Злата Огнєвіч продемонструвала високий професіоналізм і неповторний талант. Вона і співала в різних стилях і на різних мовах, продемонструвала прекрасні хореографічні здібності, сідала на шпагат і навіть злітала над сценою.

У фіналі Сонце зустрілося з ще двома найсильнішими фіналістами шоу – мужнім Носорогом, ним виявився актор Олексій Тритенко і романтичним Драконом, яким був Арсен Мірзоян.

Загалом, всього у шоу “МАСКА” брали участь такі образи – Рак, Мохіто, Місяць, Ворон, Вовк, Махаон, Лев, Пава, Бабка, Носоріг, Крапанка, Мольфар, Буряк, Сом, Троянда, Буйвол, Жабеня, Лисиця, Коза, Дракон, Циклоп,

Перейти до вмісту