Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Що їсти на вечерю, щоб худнути: поради

Чим ближче літо – тим більше жінок хочуть привести себе в форму. Як відомо, найголовніша умова для схуднення – збалансоване харчування.

Вечеря – прийом їжі, який повинен бути легким, але смачним. Трьома варіантами корисної вечері поділилася фітнес-тренерка Марина Боржемська, передає 24 канал.

“Не забувайте, наскільки важливе харчування при схудненні. А переїдання на ніч – одна з головних причин, чому ви поправляєтеся або не худнете. Підготувала кілька легких рецептів для вашої вечері”, – зазначила Боржемська.

Вона розповіла, що протягом дня потрібно повноцінно снідати і обідати. Це дозволить не переїдати перед сном.

Що легкого приготувати на вечерю

1. Асорті з запечених овочів

Інгредієнти:

  • овочі (кабачок, цвітна капуста і брокколі, цибуля, болгарський перець, баклажан) – 300 грамів;
  • оливкова олія – 1 столова ложка;
  • сіль – за смаком;
  • спеції – за смаком.

Овочі миємо й нарізаємо. Розміщуємо в поліетиленовий пакет разом з сіллю, спеціями та оливковою олією. Пакет потрібно потрясти, щоб масло і прянощі рівномірно розподілилися по овочах. Викладаємо все на деко і запікаємо в духовці до готовності.

2. Салат з тунцем

Інгредієнти:

  • тунець у власному соку – 100 грамів;
  • листя салату – 150 грамів;
  • огірок свіжий – 1 штука;
  • яйце – 1 штука;
  • йогурт натуральний – 50 мілілітрів;
  • гірчиця діжонська – 0,5 чайної ложки;
  • сіль – за смаком;
  • перець – за смаком.

Тунець, листя салату, варене яйце та огірок подрібнюємо. Для соусу змішуємо йогурт, гірчицю і спеції з сіллю і заправляємо їм салат.

3. Салат зі стручковою квасолею

Інгредієнти на 1-2 порції:

  • стручкова квасоля (свіжа або заморожена) – 200 грамів;
  • натуральний йогурт – 2 столові ложки;
  • яйце – 1 штука;
  • сіль – за смаком;
  • перець – за смаком;
  • зелень – за смаком.

Стручкову квасолю і яйце відварюємо. Яйце нарізаємо, змішуємо з квасолею і заправляємо йогуртом. Додаємо сіль, зелень, спеції за смаком.

Система Orphus