Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Пробне ЗНО-2021: як полтавським абітурієнтам дістатись пунктів тестування

10 квітня у більшості областей України відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання, в тому числі і на Полтавщині.

Але в окремих регіонах – Києві, Чернігівській та Миколаївській області тестування перенесли на 24 квітня через припинення руху громадського транспорту.

У Полтавській області тестування пройде у Полтаві, Гадячі, Карлівці, Кобеляках, Кременчуці, Лубнах, Миргороді, Пирятині. На сайті Харківського центру оцінювання якості освіти оприлюднили пункти тестування та поради, як абітурієтам дістатись пунктів.

Полтава 2021 Гадяч 2021 Карлівка 2021 Кобеляки 2021 Кременчук 2021 Лубни 2021 Миргород 2021 Пирятин 2021

МОН, Український і регіональні центри оцінювання просять учасників пробного ЗНО бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома.

Якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

Всі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу в пункти тестування, так і впродовж усього періоду оцінювання – учасники мають перебувати в масках, мати дезінфектори й користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування.

З огляду на те, що епідеміологічна ситуація є швидкозмінною, учасників прохають напередодні оцінювання обов’язково зайти у свої кабінети на сайтах відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти та ознайомитися із актуальною інформацією щодо проведення пробного ЗНО.

Перейти до вмісту