Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

Полтавських майстрів запрошують взяти участь у віртуальній виставці “Великодня писанка”

Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи Полтавської обласної ради спільно з Полтавським краєзнавчим музеєм імені Василя Кричевського та Полтавським обласним осередком Національної спілки майстрів народного мистецтва України готує віртуальну виставку “Великодна писанка”.

Тож до участі запрошують майстрів з Полтавщини, що створюють писанки у різних видах та техніках народного мистецтва, повідомили на сторінці Полтавського краєзнавчого музею у фейсбуці.

Усі охочі можуть взяти участь. До 12.00 23 квітня потрібно надіслати на електронну адресу [email protected] на розгляд художньої ради 3-4 фото писанок.

Вимоги до світлин: писанки сфотографовані на нейтральному, не яскравому та не блискучому фоні, без зайвих предметів декору.

До кожної світлини подається опис де вказано: прізвище та ім’я автора, місце проживання, назва роботи, матеріали та техніки, рік виконання. Фото, що не відповідають технічним вимогам розглядатися не будуть.

Для експонування на виставці твори будуть відібрані художньою радою Полтавського обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України.

Віртуальна виставка буде розміщена на сайтах Обласного центру народної творчості та культурно – освітньої роботи Полтавської обласної ради , Полтавського краєзнавчого музею імені Василя Кричевського та в групі Полтавського обласного осередку НСМНМУ в мережі ФБ.

Фото: ukrinform

Перейти до вмісту