Ви тут:
Суспільство Україна 

Подорожі Україною: мандрівник Дмитро Комаров готує новий проєкт

Мандрівник та ведучий Дмитро Комаров анонсував запуск нового проєкту “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим” – покажуть нові місця відпочинку в країні.

Він зазначив, що зняти такі випуски програми його давно просили глядачі. І тепер у нього важлива місія – показати, як і де відпочивати в Україні. А також довести, що відпочинок тут не гірше, ніж на легендарних курортах, пише 24 канал.

“Активний відпочинок, екстрим і найнезвичайніші місця – не в екзотичних країнах, а вдома. Наш фірмовий стиль, але це не #світнавиворіт.  Вже очевидно, що карантинні обмеження нікуди не дінуться, і світ повністю не відкриється. Саме час вивчати Україну. А подивитися є на що. Який він – безкоштовний п’ятизірковий відпочинок на “Українських Мальдівах”? Де знайти Венецію, не виїжджаючи за межі своєї країни? Що водиться в українській Амазонці? Де у нас своя екзотична “Африка”, савани, цілюще “Мертве море”, своя “Сахара?”, – наголосив Комаров.

Дмитро пообіцяв показати популярні місця для відпочинку з нового ракурсу і відкрити нові туристичні напрямки.

“Україна настільки яскрава і вражаюча, що тут знайде відпочинок до душі і справжній екстремал, і прихильник романтики на морському узбережжі з ідеальною водою, і шукач містики, місць сили, і навіть досвідчений гастро-турист” – додав ведучий.

Ведучий зазначив, що отримав нереальне задоволення від великої експедиції по Україні.

“У нас неймовірні, дуже гостинні люди, фантастично смачна і недорога їжа, чарівна природа і безмежні можливості для розвитку туризму. Потенціал, щоб стати однією з найбільш туристичних країн Європи. Слідкуйте за анонсами”, – підсумував мандрівник.

Перейти до вмісту