Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Підозра на перелом: розповіли про стан здоров’я травмованого футболіста «Ворскли»

Ігор Пердута травмував ребро в одному з епізодів у програному матчі з «гірниками».

Як ми раніше повідомляли, полтавська «Ворскла» у матчі 20-го туру УПЛ зазнала домашньої поразки від донецького «Шахтаря» 0:2.

Під час самого матчу травм зазнали гравці полтавського клубу Олів’є Тілль та Ігор Пердута. У другого була підозра на зламане ребро та місяць відновлення, однак за інформацією «Футбольного формату» рентгенівський знімок не підтвердив побоювання лікарів «зелено-білих».

Вже цієї неділі, 11 квітня, полтавська «Ворскла» вдома зіграє зі «Львовом».

Два з половиною сезони Ігор виступав за дублюючий склад полтавців, дебютувавши на найвищому рівні лише 10 травня 2012 року в матчі проти харківського «Металіста». Втім, після цього Пердута не з’являвся на полі в основному складі «Ворскли» ще близько року, провівши на орендних засадах півсезону в першоліговій київській «Оболоні».

Після повернення з оренди взимку 2013 року новий тренер Сергій Свистун, який до цього тренував дубль дубля, довірився знайомому гравцеві. Пердута з другої половини сезону 2012/13 став гравцем «основи» «Ворскли». Після призначення головним тренером Василя Сачко Пердута став стабільним основним гравцем команди. 28 квітня 2014 року забив дебютний гол у прем’єр-лізі у ворота «Таврії» (Сімферополь). З командою став бронзовим призером чемпіонату у сезоні 2017/18 та фіналістом Кубка України 2019/20.

Перейти до вмісту