Ви тут:
Суспільство Україна 

Під час посиленого карантину відділення Укрпошти працюють без змін у роботі

Клієнти можуть скористатися послугами компанії за звичним графіком.

На час посилених карантинних обмежень продовжують працювати стандартно без змін у роботі всі 11 000 відділень Укрпошти. Уточнити графік роботи відділень можна на сайті https://offices.ukrposhta.ua/

Відділення працюють із дотриманням визначених карантинних вимог. Зокрема, згідно постанови КМУ №230 про внесення змін до постанови КМУ №1236 перебування та обслуговування клієнтів на території відділень Укрпошти можливе лише за умови наявності респіратора чи захисної маски, яка прикриває ніс та рот. Також Укрпошта звертається до клієнтів з проханням дотримуватися безпечної дистанції у 1,5 метра, підходити до оператора по одному і лише після того, як попередній відвідувач завершив розрахунки за послуги.

Аби мінімізувати ризик зараження компанія закликає користуватися онлайн-сервісами Укрпоштищоб сплатити за комунальні послуги, оформити онлайн-передплату, сплатити за переказ, замовити ліки, продукти чи товари з інтернет-магазинів та інше.

Крім того, Укрпошта турбується про те, щоб протягом дня «розвантажити» клієнтопотік у відділеннях. Для цього у відділеннях діє акція «Щасливі години для платежів»зранку і до 13.00 (у Чернігівській області до 15.00) клієнти сплачують комунальні та інші платежі за удвічі меншу комісію. А отримати та відправити посилку у відділеннях Укрпошти буде зручніше без черг у другій половині дня, після 13:00 (та 15.00 для Чернігівщини). Якщо відвідування відділення необхідне, оплатити послуги Укрпошти можна також безготівково платіжними картками в комп’ютеризованих відділеннях, де встановлено 5000 POS-терміналів для безконтактної оплати.

Пріоритетом для компанії є безпека клієнтів та працівників, які виконують свої професійні обов’язки. Суворо дотримуючись карантинних норм та використовуючи засоби індивідуального захисту при відвідуванні поштового офісу, і клієнти, і працівники можуть мінімізувати ризик зараження.

Для мінімізації ризиків зараження Укрпошта постійно закуповує та забезпечує працівників засобами індивідуального захисту, дезінфікує приміщення. У відділеннях для відвідувачів встановлені ємності із антисептиками .

Перейти до вмісту