Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Нападник «Ворскли» став кращим гравцем туру УПЛ

На рахунку Владислава Кулача хет-трик у ворота луганської «Зорі».

Про це повідомляє сайт УПЛ.

«Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до нашої експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 22-го туру Favbet Ліги.
За підсумком голосування перемогу здобув нападник «Ворскли» Владислав Кулач, який у матчі із «Зорею» відзначився хет-триком», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Ворскла» перемогла «Зорю» з рахунком 4:2.

Наприкінці червня 2016 року став гравцем луганської «Зорі» на умовах оренди терміном на 1 рік.
15 червня 2017 року на своїй сторінці в Instagram відомий український агент Вадим Шаблій розповів, що його клієнт Владислав Кулач став гравцем «Ворскли». З полтавчанами Владислав став бронзовим призером чемпіонату України у сезоні 2017/18, завдяки чому кваліфікувались до групового етапу Ліги Європи, де 4 жовтня 2018 року у другому турі забив гол у ворота лісабонського «Спортінга», але «Ворскла» програла з рахунком 1:2. А вже 25 жовтня Владислав Кулач забив у ворота «Карабаху», а «Ворскла» перемогла 1:0. Тим самим Владислав приніс своїй команді першу і єдину перемогу в тій Лізі Європи.

Влітку 2019 року на правах оренди перейшов до угорського «Гонведа», де провів пів року.
У січні 2020 року підписав півторарічний контракт з полтавською «Ворсклою» і того ж року став з командою фіналістом Кубка України 2019/20.

Перейти до вмісту