Ви тут:
Кримінал Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

На Полтавщині засудили чоловіка, який до смерті побив свою дружину

За нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть дружини, 44-річного жителя Котельви позбавлено волі на 8 років.

Про це повідомили у пресслужбі Полтавської обласної прокуратури.

10 листопада минулого року, перебуваючи за місцем свого проживання, чоловік та його дружина вживали спиртні напої. Розсердившись на жінку, яка після випитого алкоголю не змогла піднятися, щоб дійти з кухні до кімнати, чоловік жорстоко побив її, нанісши руками і ногами по всьому тілу більше 10 ударів. Увечері наступного дня 18-річний син подружжя повідомив батькові, який повернувся з роботи, про погіршення стану здоров’я матері. Коли жінка втратила свідомість, чоловік викликав екстрену медичну допомогу, однак лікарі лише констатували смерть.

Котелевський районний суд зловмисника визнав винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої (ч. 2 ст. 121 КК України), та засудив на 8 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

Окремою ухвалою суду перед службою у справах дітей Котелевської селищної ради порушили питання про встановлення опіки над 11-річним сином обвинуваченого або влаштування неповнолітнього до спеціалізованого навчального закладу.

Перейти до вмісту