Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині триває прийом заявок на участь у X екологічному Фестивалі документальних фільмів “Полтава-Док”

У 2021 році на Полтавщині планують провести X Всеукраїнський екологічний Фестиваль документального кіно “Полтава-Док”. 

Бланки заявки та положення в найближчі дні оприлюднять на сайті фестивалю. 

Як повідомив “Новинам Полтавщини” директор фестивалю Олександр Калашник, прийом заявок на участь у фестивалі вже приймають.

“Це той фестиваль, який не відбувся у 2020 році через пандемію COVID-19. Прийом заявок триватиме до 15 серпня. Власне, демонстрація фільмів запланована на 4-5 вересня”, – уточнив Олександр Калашник.

У фестивалі можуть приймати участь фільми тривалістю до 15 хвилин, створені не професіоналами в галузі кіновиробництва та телебачення, аматорами та студентами профільних ВУЗів. Участь у фестивалі безкоштовна, йдеться на сайті фестивалю.

Щоб прийняти участь у Фестивалі, необхідно:

1) прочитати Регламент Фестивалю.

2) Якщо Ваш фільм відповідає вимогам Регламенту – заповнити бланк заявки на участь у Фестивалі (заявка заповнюється на кожен фільм окремо). 

3) надіслати копії Ваших фільмів разом із заповненими заявками організаторам Фестивалю за адресою: Україна, м. Полтава 36020, Соборний майдан, 16. Також Ви можете переслати фільми та заявки у електронному вигляді за допомогою файлообмінних сервісів.  Email: [email protected]

Всеукраїнський екологічний Фестиваль документального кіно “Полтава-Док” проводиться з метою популяризації нових фільмів про людей і природу, яка їх оточує, висвітлює екологічні цінності краю та їх проблеми. Мета фестивалю – активізація роботи аматорських кіномитців, виховання патріотичності, підвищення їх професійного рівня, та збереження навколишнього природного середовища.

 

Перейти до вмісту