Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині стартували змагання Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО

У рамках проведення 7-го сезону ветеранського чемпіонату на Полтавщині розпочалися футбольні баталії серед команд дивізіону Схід». Змагання відкрилися футбольним матчем між спортивними клубами «ФК-18» (м. Полтава) та «Зіньків АТО – Українці разом» (м. Зіньків).

— Загалом Полтавщина на цьогорічних змаганнях представлена чотирма командами, — розповів начальник фізичної підготовки та спорту окремої бригади армійської авіації імені Ігоря Сікорського капітан Віталій Верзілов. — Загальна ж кількість футбольних клубів на турнірі сягає понад 90. Участь у Лізі беруть близько 3 тисяч спортсменів з усіх регіонів України, які представляють усі силові структури держави.

Перед футбольним матчем з нагоди початку спортивних змагань команди провели урочистий мітинг, упродовж якого хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих на Сході воїнів-захисників.

Сама ж зустріч пройшла в динамічній і безкомпромісній боротьбі, у якій спортсмени продемонстрували індивідуальну майстерність, високий командний дух і волю до перемоги. І хоча матч закінчився з рахунком 10:0 на користь гостей із Зінькова, на думку учасників, головним переможцем дня став позитивний заряд бадьорості й міцна віра у перемогу України проти російського агресора на Сході.

Наприкінці зустрічі голова обласного підрозділу ВО учасників АТО «Українці разом» Світлана Даценко-Дрижак побажала учасникам Ліги високих спортивних досягнень і привітала команди від імені громадського об’єднання запашними полтавськими короваями.

 

Володимир Лазарєв, кореспондент АрміяInform

Перейти до вмісту