Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині призначили нового заступника голови облдержадміністрації

Ігоря Панченка призначили заступником голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Полтавської ОДА.

З 2 квітня він приступить до виконання обов’язків, повідомили в облдержадміністрації.

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов вже підписав відповідне розпорядження про призначення.

Новопризначений заступник голови ОДА впроваджуватиме діджиталізацію регіону в таких напрямках: створення реєстрів для органів місцевого самоврядування області, оцифровування бізнес-процесів структурних підрозділів обласної державної адміністрації, їхня взаємодія з державними реєстрами, розбудова мережі ЦНАП області за єдиними стандартами та правилами, підключення всіх соціально-економічних об’єктів до мережі Інтернет.

Біографічна довідка

Ігор Ігорович Панченко народився 1 липня 1992 року в Кременчуці. У 2017-му закінчив Інститут управління і права Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю правознавство.

З червня 2016 року до лютого 2021 року працював на посадах спеціаліста та  заступника начальника відділу аналітики, інноваційного розвитку та електронного урядування Управління ведення Реєстру територіальної громади міста Харкова та електронного урядування Департаменту реєстрації Харківської міської ради, м. Харків. 

З вересня 2018 року до січня 2020 року працював на посаді начальника відділу аналітики та інноваційного розвитку Управління електронного урядування Департаменту реєстрації та цифрового розвитку Харківської міської ради, м. Харків.

З лютого 2020 року до лютого 2021 року займав посаду заступника директора Департаменту з цифрового розвитку Департаменту цифрової трансформації Харківської міської ради, м. Харків.

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту