Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Кожна територіальна громада Полтавщини має можливість надавати соціальну підтримку своїм мешканцям із застосуванням електронних сервісів”, – Ігор Панченко

58 територіальних громад Полтавщини приєдналися до Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».

Про це повідомив заступник голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Ігор Панченко.

«58 із 60 територіальних громад області підключено до програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада». У Полтавській та Кременчуцькій громадах соціальні послуги надають в електронному вигляді через власне програмне забезпечення», – розповів Ігор Панченко.

За його словами, територіальні громади Полтавщини в межах роботи програмного комплексу прийняли та передали до управлінь соціального захисту населення понад 8000 справ в електронному вигляді.

Довідково

Програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» забезпечує прийом заяв та документів від громадян на призначення соціальних допомог, житлових субсидій, пільг за місцем їх проживання та передачу їх в електронному вигляді органам соціального захисту населення, що суттєво спрощує і пришвидшує обмін та опрацювання інформації, забезпечує зручність для мешканців територіальних громад.

Перейти до вмісту