Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Гравець “Ворскли” за крок до встановлення унікального рекорду клубу

Владислав Кулач може побити рекорд Сергій Чуйченка, який той встановив 24 роки тому.

У останньому за ліком матчі полтавської “Ворскли” (проти “Львова” у Полтаві) свій 10-й м’яч у сезоні забив Владислав Кулач, чим повторив досягнення Василя Сачка (2010/11) та Володимира Мазяра (1999/00).

За 5 матчів до закінчення першої частини чемпіонату УПЛ нападник “Ворскли” знаходиться у лише 4 м’ячах до повторення клубного рекорду Сергій Чуйченка, який був встановлений у дебютному для полтавців сезоні Вищої ліги 1996/97 років.

Слід відзначити, що кращим бомбардиром “Ворскли” у чемпіонатах України є албанський легіонер Ахмед Янузі — 28 голів.

Читайте також: “Ворскла” відмовилася продавати гравця у відомий англійський клуб, – ЗМІ

15 червня 2017 року на своїй сторінці в Instagram відомий український агент Вадим Шаблій розповів, що його клієнт Владислав Кулач став гравцем «Ворскли». З полтавцями Владислав став бронзовим призером чемпіонату України у сезоні 2017/18, завдяки чому кваліфікувались до групового етапу Ліги Європи, де 4 жовтня 2018 року у другому турі забив гол у ворота лісабонського «Спортінга», але «Ворскла» програла з рахунком 1:2.

А вже 25 жовтня Владислав Кулач забив у ворота «Карабаху», а «Ворскла» перемогла 1:0. Тим самим Владислав приніс своїй команді першу і єдину перемогу в тій Лізі Європи.

Перейти до вмісту