Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

До +12 градусів та дощі: якими будуть перші квітневі вихідні на Полтавщині

У суботу протягом дня в Україні максимальна температура повітря становитиме лише +6+11 градусів, на Півдні та подекуди у центральних областях +10+13 градусів. У неділю вже вночі стовпчики термометрів можуть подекуди опуститися до 0-2 градусів морозу. Вихідними на Полтавщині прогнозують до 12 градусів тепла.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“3-4 квітня в Україні холодніше зафронтальне повітря далі торуватиме свій шлях. У суботу дощі пройдуть у східній частині та подекуди в західних областях. На решті території – суттєві опади малоймовірні. У неділю опадів побільшає: на Заході очікується дощ та мокрий сніг, у більшості областей України – місцями невеликий дощ. А ось вночі та вранці 4-го квітня на Півдні, а вдень на південному сході – Запоріжжя, Донеччина – можливі сильні зливи”, – написала Наталка Діденко у фейсбуці.

За інформацією Укргідрометцентру, у Полтаві та області вихідними обіцяють до 12 градусів тепла вдень. Зокрема, вночі 3 квітня прогнозують дощ, температура опуститься до +2+4 градусів, а вдень – хмарно, до +10+12 градусів.Вітер – північно-західний, 5-10 м/с.

У неділю, 4 квітня, буде дощ. Температура повітря у денні години коливатиметься +9+11 градусів.Вночі буде значно свіжіше, очікується 0-2 градуси тепла. Вітер з північного заходу, 3-8 м/с.

Фото: Unsplash

Перейти до вмісту