Ви тут:
Суспільство 

Чому 27 квітня нічого не можна віддавати з дому: народні прикмети

27 квітня відзначають Всесвітній день дизайну, а віряни вшановують пам’ять святителя Мартіна Сповідника. У народному календарі ця дата отримала назву “Мартин-лісогон”.

З 26 квітня триває Страсний тиждень. У Великий вівторок (27 квітня) потрібно закінчити всю роботу, яка пов’язана з одягом – прання, прасування тощо. У вівторок так само як і в попередній день, дозволено сирі фрукти та овочі, мед, горіхи та хліб. Бажано їсти лише ввечері.

У вівторок іменини відзначають Антон, Іван, Мартин, Зіта, Феліція, Роксолана, пише maximum.fm.

Прикмети кажуть, що якщо попросити у покровителя дня сімейного благополуччя, то він його обов’язково пошле, бо для нього найбільш цінна гармонія в сім’ї.Наші предки вважали, що 27 квітня не можна нічого віддавати з дому. Віддаючи річ, ти віддаси благополуччя і здоров’я членів сім’ї, пише РадіоТрек.

Народні прикмети

Ранній зліт бджіл обіцяє червону весну.

Багато соку з берези тече – до пізньої осені.

Якщо верба зацвіла і прилетіли ластівки та стрижі, то прийшла пора саджанці в садах висаджувати.

Побачити в цей день в небі самотнього журавля – до удачі, пару – до весілля, зграю – до приїзду бажаних гостей.

Сни з 26 на 27 квітня дуже важливі. Тому постарайтеся пригадати все, що вам приснилося, до найдрібніших деталей. Сновидіння, побачене вдень 27 квітня, віще.

Що не можна робити сьогодні

Не вживайте сьогодні жирну їжу, оскільки вона погано вплине на ваше самопочуття.

Не можна, щоб в домі був безлад, речі невипрані, а рослини не политі. Інакше у вашому будинку не буде розумних і хороших людей.

Якщо зустрічаєте людину з повним відром або зі сміттєвим пакетом – не переходьте їй дорогу, дайте пройти, інакше ви перейдете дорогу власному везінню.

Фото: pexels

Перейти до вмісту