Ви тут:
Суспільство 

За новітніми 3-D технологіями: Михайло Поплавський презентував новий кліп

Український співак продовжує випускати кліпи, створені за новими технологіями, що набирають популярності.

У лютому Поплавський випустив кліп на пісню “Юний Орел”, який створили за допомогою 3-D технологій, у сьогодні він презентував концертний кліп на нову пісню «Далі буде». Відео знімали із використанням новітніх технологій — 3D віртуальної реальності, LED Cube та інших.

Про це повідомляє Еспресо.

“Пісня “Далі буде” – філософія мого життя. Хочу подякувати авторам, які змогли в ній показати мої життєві переконання, що ми самі творці своєї долі, ніколи не зупинятися на досягнутому, впевнено йти до мети, бути завжди собою. Жити, любити, творити та перемагати, чого і вам всім бажаю”, – зізнався Михайло Поплавський.

Михайло Поплавський – український політик, співак, доктор педагогічних наук (1990), професор (1990), повний кавалер ордена «За заслуги» (2007), лауреат національної премії «Людина року» (2009), заслужений діяч мистецтв України, народний артист України, продюсер, телеведучий, режисер-постановник. Ректор (1993–2015) та Президент (станом на 2021 рік) Київського університету культури та мистецтв. Народний депутат України IV, VII та VIII скликань.

Перейти до вмісту