Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

З оглядом на “Сокіл”: “Кременчук” розгромив “Білий Барс”

“Городяни” в нинішньому сезоні жодного разу не поступилися в очних зустрічах білоцерківцям, що не дало шансу “Соколу” наздогнати “Кременчук” у турнірній таблиці.

Як розповіли в УХЛ, довго чекати на закинуті шайби в матчі не довелося, вже на другій хвилині Савицький підхопив ігровий снаряд і вийшов віч-на-віч з голкіпером. Форвард технічно обіграв Полгородника і відправив шайбу у ворота. Через 2 хвилини “городяни” відзначилися вдруге – Орлов збільшив рахунок. Після другого голу підопічні Савицького трохи зменшили темп, ніж дозволили кілька разів небезпечно кинути білоцерківцям по своїх воротах. Однак «Барси» швидко поплатилися за провал в обороні третьої пропущеної шайбою – Толстушко запалив на табло 3:0.

Не менш ефектно провів «Кременчук» і другий період. До екватора другої 20-хвилинки підопічні Савицького розстрілювали володіння Безхлібного, який замінив Полгородника. Однак “прошити” Андрія «городянам» не вдалося. Кілька разів білоцерківці добре “огризнувся”, але Новицький продемонстрував свою реакцію і відбив шайби, які летіли в площину воріт.

У заключному ігровому відрізку “городяни” закинули ще дві шайби, тим самим довівши справу до розгромної перемоги. У воротах білоцерківців відзначилися Орлов і Ворона.

Перейти до вмісту