Ви тут:
Суспільство Україна 

Укрзалізниця змінила маршрути потягів через сходження з рейок потягу “Інтерсіті”

29 березня поблизу Запоріжжя зійшли з рейок 6 вагонів потягу Інтерсіті “Київ-Запоріжжя”. На пошкодженій ділянці залізниці продовжуються ремонтні роботи. Через це Укрзалізниця змінила маршрути деяких потягів.

Рух потягів між Запоріжжям та Дніпром тимчасово закритий, а потяги з/на Маріуполь, Новоолексіївку, Запоріжжя пустили в об’їзд, повідомляють в Укрзалізниці.

№4/3 Ужгород—Запоріжжя буде зупинено на станції Дніпро, пасажирів доправлять автобусами до/з Запоріжжя. №732/731 Київ—Запоріжжя зробить зупинку на станції Дніпро. Затримка цих потягів на зворотне відправлення зі станції Дніпро складе 30 і 10 хвилин відповідно для синхронізації з підвозом пасажирів із Запоріжжя. Для зручності посадки ці поїзди будуть подані на 2 платформу.

№88/87 Новоолексіївка—Ковель курсуватиме зміненим маршрутом. Пасажирам, яким необхідно дістатися станції Синельникове, організований трансфер автотранспортом. Це стосується і пасажирів до станції П’ятихатки, їх буде доставлено автотранспортом до поїзда Новоолексіївка—Ковель.

Перейти до вмісту