Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Укрзалізниця презентувала 30 літніх потягів: які з них курсуватимуть через Полтавщину

Укрзалізниця планує призначити не менше 30 поїздів у найпопулярніших напрямках на літній період. Наразі триває активна робота з підготовки рухомого складу, інфраструктури, організаційні заходи для забезпечення українців у залізничних перевезеннях влітку.

Про це повідомив в.о. члена правління, директор філії “Пасажирська компанія” АТ “Укрзалізниця” Олександр Перцовський.

“Зважаючи на реалії сьогодення, ми очікуємо на збільшення кількості внутрішніх туристів і активно готуємося. Звісно, карантинні обмеження вносять свої корективи, але ми навчилися оперативно на них реагувати та запевняємо, що суворе дотримання протикарантинних заходів робить поїзди більш безпечним транспортом для пасажирів”, — підкреслив Олександр Перцовський.

Також керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці розповів про основні напрямки курсування літніх поїздів.

“Намагаємося зробити максимально зручні маршрути, щоб пасажири з різних регіонів України без пересадок діставалися курортних місць. Наприклад, в Азовському напрямку курсуватимуть зручний нічний поїзд Київ — Бердянськ, а зі Львова поїздом можна буде дістатися до Новоолексіївки та Бердянська, з Лисичанська, Харкова — до Одеси”

Також однією з програм Укрзалізниці щодо поліпшення пасажирського сполучення є створення зручних маршрутів між містами-мільйонниками. Перспективним напрямком є запровадження прямого сполучення між Харковом та Дніпром, Кривим Рогом та Одесою.

Зокрема, через Полтавщину курсуватимуть потяг №272/271 Харків-Одеса та №228/227 Київ-Бердянськ.

Перейти до вмісту