Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві розгорнули додаткові місця для COVID-хворих

У Полтавській районній лікарні розгорнули 45 додаткових місць для хворих, з яких 17 вже зайняті.

Більше про це на своїй сторінці у соцмережі facebook написав голова Полтавської громади Олександр Мамай.

«Для можливості повноцінного кваліфікованого надання медичної допомоги хворим з ускладненим перебігом захворювання, які потребують стаціонарного лікування у 2020 р. виділені комунальні підприємства «3-я міська клінічна лікарня Полтавської міської ради» та «5-а міська клінічна лікарня Полтавської міської ради».

У зв’язку із значним заповненням ліжок цих лікарень, прийняте рішення щодо додаткового залучення для лікування таких пацієнтів площ комунального підприємства «Полтавська центральна районна клінічна лікарня Полтавської міської ради».

З 14.03.2021р. у лікарні розпочато прийом хворих на коронавірусну хворобу на 45 ліжках ( з них 3 – реанімаційних). При цьому проведена оперативна підготовча робота: створений шлюз для персоналу, обмежена можливість доступу ззовні та з відділень закладу, впроваджені інші карантинні заходи», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: За добу на Полтавщині проти COVID-19 імунізували найбільшу кількість людей в Україні

За словами очільника міста, станом на 16 березня вже знаходиться на стаціонарному лікуванні 17 хворих. Лікувальні заклади забезпечені усім необхідним: медикаментами, засобами індивідуального захисту, дезінфекційними розчинами.

Перейти до вмісту