Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді чоловік з ножем кидався на перехожих

На одній із вулиць Миргорода оперативний працівник кримінальної поліції райвідділу знешкодив агресивно налаштованого чоловіка, який з ножем у руках кидався на перехожих та блокував рух автомобілів.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

«Інцидент стався 26 березня, близько 14-ї години, на вулиці Кашинського. Оперативник побачив чоловіка, який хаотично рухався дорогою, лякаючи ножем громадян. Поліцейський миттєво відреагував на реальну загрозу для життя і здоров’я людей – роззброїв хулігана та викликав слідчо-оперативну групу», – розповів начальник Миргородського районного відділу поліції Андрій Тюков.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), дізнавачі встановлюють причину агресивної поведінки 38-річного чоловіка.

Як з’ясувалося, грубе порушення громадського порядку фігурант вчиняє не вперше. У 2020 році слідчі, під процесуальним керівництвом Миргородської місцевої прокуратури, скерували до суду обвинувальний акт відносно нього за хуліганство на міському цвинтарі.

Перейти до вмісту