Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці вперше стартувала програма “Молодь і влада”

У рамках програми “Молодь і Влада” активісти віком від 14 до 25 років матимуть можливість познайомитися  з роботою органів місцевого самоврядування та спробувати себе у ролі помічника депутата.

10 березня програму презентували заступник міського голови, депутат Полтавської обласної ради Руслан Проценко та керівник апарату міського голови Світлана Пищита, повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Руслан Проценко розповів, що  молодь має  можливість  побачити, як працює система влади в місті, області та державі, познайомитися з роботою депутатів різних рівнів та  внести свої пропозиції  щодо   вирішення різних питань життєдіяльності міста.

Керівник апарату міського голови, депутат Кременчуцької міської ради Світлана Пищита зазначила, що у Кременчуці щороку впроваджується багато цікавих молодіжних проектів, спрямованих на ознайомлення молоді з роботою органів місцевого самоврядування, таких як: “Стажування молоді у виконавчому комітеті Кременчуцької міської ради”, “Школа юного лідера”.

Читайте також: У Кременчуці запрацювала інформаційно-аналітична система “Безпечне місто”

Учасниками програми стали 60 кременчужан. Протягом місяця вони  знайомитимуться  з Регламентом та Структурою Кременчуцької міської ради, Положенням про помічника-консультанта депутата, щоб на прикладі зрозуміти, які повноваження мають місцеві депутати та чим вони займаються. Крім того, учасники програми пройдуть  повноцінне стажування на посаді помічника-консультанта діючого депутата міської, районної або обласної ради, а, можливо, після завершення програми стануть такими помічниками.

Свої перші завдання учасники програми обговорять вже цими вихідними.

Організатори програми –  управління молоді та спорту Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій.

Фото: Кременчуцька міськрада

Перейти до вмісту