Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

Тепло і сонячно: у перший день квітня на Полтавщині обіцяють до +16 градусів

У четвер у більшості областей України очікується +15+20 градусів. Зокрема, у Полтавській області обіцяють до 16 градусів тепла.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Перше квітня обіцяє бути найтеплішим за хтозна скільки часу. Вздовж смуги Сумщина-Черкащина-Полтавщина -Одещина повітря буде трохи свіжішим, але також тЕпло, +11+15 градусів.І ще може бути свіжувато в наших прибережних морських зонах, де ще холодні моря підкачують нижчі градуси”, – написала Наталка Діденко у фейсбуці.

Вітер в Україні очікується з південного заходу, невеликий або помірний. Завтра дощі пройдуть у західних та подекуди в північних областях. На решті території України – без істотних опадів. У західних областях з’являться перші грози.

 

За інформацією Укргідрометцентру, на Полтавщині завтра буде сонячно і тепло. Вдень температура повітря зросте до +14+16 градусів, вночі – 4-6 градуси тепла. Вітер з південного заходу, 5-10 м/с.

Синоптики попередили, що вже 2 квітня холодний атмосферний фронт принесе в Україну більше дощів, температура повітря почне поступово знижуватися, спочатку на Заході та Півночі, а вихідними – похолодає у більшості областей України.
Перейти до вмісту