Ви тут:
Відео Суспільство Україна 

SOPHIE EDANGE презентує сингл “UDARY”

Молода, зваблива та досить загадкова співачка SOPHIE EDANGE презентувала першу авторську пісню “UDARY”, яка має “претензію” стати справжнім хітом. 

“EDANGE” читається як  ЕДАНЖ і означає янгольські очі (прим. з французької мови), а саме написання схоже до англійського слова ‘danger’ – небезпека. Так і у творчості краса співачки переплітається з нотками чогось загадкового та небезпечного. 

Свою першу роботу “UDARY” у ролі автора Софія створила зовсім несподівано. Саме початок сольної кар’єри підштовхнув її до написання цього треку. 

“Був такий настрій, що хотілося всі почуття вилити та розказати усім. Це була атмосфера цілковитого спокою, коли нікого немає поруч і тільки твої думки. Це перша моя пісня. Найкраще передати свої почуття зможу лише я. І тому, хоч це і перший досвід, але я підбирала гарні фрази, які б звучали в ній особливо. Основний меседж треку – кохання, а саме: тонка межа кохання з грою, яке інколи може стати для нас залежністю”, – коментує свою роботу співачка.

З поміж усіх колег по цеху співачка вирізняється не лише голосом, зовнішністю, а й авторськими вбранням, дизайнером якого є сама. Її сценічний образ – це цілком сучасний погляд та політ фантазії артистки, який доповнюють різні стильні аксесуари, виготовлені за її ескізами. 

“Я люблю привертати до себе увагу, а особливо якщо це стосується одягу. Саме через нього я можу передати свій стан душі, те що вирує у мене всередині. Часто, це почуття, які я передаю на папір. А згодом це стає сукнею або ж досить самобутнім аксесуаром. Навіть цьогоріч моя колекція була представлена на UFW. Тому співоча і дизайнерська кар’єра є пріоритетними на сьогодні”, – підкреслила артистка.

Перейти до вмісту