Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Податківці Полтавщини проводять зустрічі із платниками на їх робочих місцях

Питання реалізації державної політики у сфері оподаткування, а також роз’яснення окремих положень податкового законодавства, серед яких особливе місце посіли: питання особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку протягом 2021 року, і з 1 січня 2022 року та проведення кампанії декларування доходів громадян за 2020 рік, – були в центрі уваги проведення чергової зустрічі полтавських податківців із платниками податків.

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Полтавській області, фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області провели зустріч із підприємцями, присвячену роз’ясненню податкового законодавства, на платформі двох широковідомих торгівельних майданчиків обласного центру: торгового центру «Метрополітен» та торгового дому «ЦУМ». В ході заходу платники податків мали нагоду особисто проконсультуватися із фахівцями по профільним питанням, а також отримати тематичну друковану продукцію.

«Проведення таких зустрічей на місцях безпосередньої роботи підприємців, саме там де вони здійснюють свою торгівельну діяльність, дозволяє фахівцям податкової служби більш предметно поспілкуватися із платниками, донести найактуальніші аспекти законодавства, а також налагодити зворотній зв’язок – зібрати проблемні питання та пропозиції від платників податків», – прокоментував цей захід журналістам в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Олександр Бондаренко.

Перейти до вмісту