Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Податківці Полтавщини підтримують діалог з аграріями

У рамках єдиної інформаційної політики ДПС України та підтримуючи відкритість і прозорість роботи податкових органів з подальшим зміцненням партнерських стосунків із платниками податків, начальник ГУ ДПС у Полтавській області Олександр Лавров поспілкувався з керівником ГО “Полтавське обласне об’єднання фермерів і приватних землевласників імені героя України, героя Небесної сотні, Віктора Чміленка” Василем Бурлакою та його заступником Олегом Слизько.

Полтавщина завжди була і залишається традиційно аграрним регіоном, тож спілкування податківців із представниками даної галузі завжди на часі, повідомили в ГУ ДПС у Полтавській області.

У ході зустрічі, як і багатьох інших подібного формату, що проводяться керівництвом ДПС Полтавщини з представниками підприємницьких кіл регіону, її учасники обговорили актуальні питання та намітили шляхи подальшого співробітництва. Зокрема, за спільним рішенням було досягнуто домовленості про підписання Меморандуму про партнерство та співробітництво між податковою службою області та громадською організацією.

На завершення спілкування очільник ГУ ДПС в області, відзначив, що податківці Полтавщини завжи готові до співпраці з платниками та всякчас нададуть допомогу з профільних питань.

Перейти до вмісту