Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Платники податків Полтавщини сплатили до держбюджету понад 917 млн грн

Платники податків Полтавської області сплатили до Державного бюджету 916,7 млн грн податку на додану вартість. Це на 155,5 млн грн більше надходжень за відповідний період 2020 року.

На перше березня 2021 року найбільші суми ПДВ до бюджету спрямували платники, які зареєстровані в Полтаві – 269,3 млн гривень, повідомили у ГУ ДПС у Полтавській області.

Від суб’єктів господарської діяльності – юридичних і фізичних осіб Кременчука, Горішніх Плавнів, Глобинського, Кобеляцького та Козельщинського районів надійшло 199,3 млн гривень, Лубенського, Хорольського, Пирятинського, Оржицького, Гребінківського та Семенівського районів – 142,7 млн гривень; Миргородського, Великобагачанського, Шишацького районів – 80,7 млн гривень; Полтавського, Диканського, Новосанжарського, Решетилівського районів – 71,1 млн гривень. Підприємства Гадяцького, Зіньківського, Котелевського та Лохвицького районів забезпечили надходження податку в сумі 96,8 млн гривень, Карлівського, Машівського та Чутівського – 56,8 млн гривень.

“Упродовж січня-лютого 2021 року юридичним особам – платникам області відшкодовано ПДВ на розрахунковий рахунок у банку в розмірі 121,2 млн. гривень”, – підкреслила заступник керівника Головного управління ДПС в області Наталія Новоженіна.

Перейти до вмісту