Ви тут:
Спорт Суспільство 

Невдалий вечір України: “Шахтар” та “Динамо” практично втратили шанси залишитися у Лізі Європи

Чвертьфінал може пройти без українських клубів.

Як повідомляє “Кореспондент”, у матчі проти “Вільярреала” іспанці активно діяли у штрафному суперника, заробляючи стандарти. Ці удари були досить небезпечними, але Бущан справлявся, як і захисники київського клубу.
Суперник же скористався одним зі своїх моментів – після подачі кутового з лівого флангу на ближню штангу м’яч винесли захисники Динамо, але суперник повернув його в штрафний, куди на швидкості вбіг Морено. Жерар прострілив по воротарському, а Торрес на дальній замкнув — 0:1.
Морі виконав штрафний удар в глибині поля, після якого Педраса з лівого флангу подав у штрафний, де Морено пробив головою. Бущан відбив м’яч перед собою, і на добиванні зіграв Альбіоль — 0:2.

“Рома” у матчі з “Шахтарем” впевнено розпочала матч. На 23-й хвилині римляни прискорились і прошили оборону Шахтаря: Педро розігнав контратаку й віддав розрізну передачу на хід Пеллегріні, а той уникнув офсайду й вискочив сам на сам з Трубіним – далі Лоренцо спокійно покотив у ближній кут – 1:0. На 73-й хвилині Рома покарала Шахтар другим голом: Ель-Шаараві отримав передачу від Майораля на хід лівим флангом, змістився у штрафний без спротиву захисників і перекинув Трубіна – 2:0.


Після цього гра, по суті, була закрита. Пауло Фонсека провів потрійну заміну, замість Спінаццоли, Пеллегріні та Діавара кинувши у бій двох Пересів та Ібаньєса, а Луїш Каштру у відповідь випустив Судакова з Соломоном. На 85-й хвилині він ще й випустив Коноплянку з Антоніо, але ці рішення вже не мали жодного сенсу. Рома не відпустила Шахтар. Фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу “вовків” з рахунком 3:0.

Перейти до вмісту