Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

Коливання температури та пориви вітру: якої погоди чекати полтавцям у перший тиждень весни

В Україні протягом тижня, з 1 по 7 березня,  прогнозують поривчастий вітер, періодичні опади та коливання температури. Зокрема, у Полтавській області вдень температура повітря становитиме вдень до +8 градусів, вночі – до 3 градусів морозу.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Весна дебютує поривчастим вітром в Україні, періодичними опадами та коливаннями температури повітря. Сьогодні пройдуть невеликі опади, завтра, 2-го березня, вони більш ймовірні ввечері на Сході та північному сході України.  Потім помірні опади заявляться 5-го березня у північних, західних та почасти центральних областях”, – написала Наталка Діденко.

Проте все ж перша половина тижня буде в Україні без серйозних опадів. Синоптики попереджають про сильні пориви вітру у вівторок. Температура повітря у денні години завтра очікується в межах +4+8 градусів, на Сході та північному сході +1+4 градуси, на Заході буде найтепліше, +6+12 градусів.

За інформацією Укргідрометцентру, на території Полтавської області протягом тижня очікується до 8 градусів тепла вдень та до -1 градусу вночі. Опади синоптики обіцяють вже наприкінці тижня.

Читайте також: “Від 3° морозу до 2° тепла”: синоптики розповіли, яку погоду чекати у березні

У вівторок, 2 березня, опадів не передбачається. Прогнозують поривчатий західний вітер – 7-12 м/с. Вночі температура повітря становитиме 0-2 градуси, вдень коливатиметься у межах від +3 до +5 градусів.

Фото: Укргідрометцентр

 

Перейти до вмісту