Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Хрускіт та операція: “Ворскла” втратила на тривалий час одного з кращих гравців

Георгію Цітаїшвілі знадобиться операція та тривале лікування.

Як ми вже раніше повідомляли, футболіст полтавської “Ворскли” зазнав травми у домашньому матчі з “Маріуполем”.

Більше про це сам футболіст розповів ТРК “Футбол”.

“Почув хрускіт голеностопа. Але я хочу сказати, що це не той момент зіткнення з Танковським, про який всі думають. Це було вже в кінці матчу, за дві хвилини до заміни я відчув біль і не зміг наступати на ногу.
Потрібна операція. Точно не можу сказати по відновленню, у кожного воно по-різному. Як я зрозумів, потрібно вставити шуруп, щоб тримав кістку”, – йдеться у повідомленні.

Георгій Цітаішвілі — український футболіст грузинського походження, півзахисник київського «Динамо», який виступає на правах оренди за полтавську «Ворсклу».

Перший професійний контракт з київським «Динамо» підписав 31 грудня 2016 року. Цітаішвілі сказав, що це найкращий подарунок до Нового року. З початку 2017 року виступав за юнацьку команду «Динамо» U-19, ставши того року юнацьким чемпіоном України. З наступного сезону 2017/18 Георгія залучали до матчів молодіжної команди «Динамо» U-21, а також виступав за команду в Юнацькій лізі УЄФА, де динамівці поступились італійському «Інтернаціонале».

9 травня 2018 року у віці 17 років дебютував за дорослу команду, вийшовши на заміну на 86 хвилині замість Беньяміна Вербича у фінальному матчі Кубка України з «Шахтарем», проте київська команда зазнала поразки 0:2 і не здобула трофей. 13 грудня 2018 року дебютував у Лізі Європи у матчі проти чеського клубу «Яблонець». 25 лютого 2019 року дебютував у українській Прем’єр-лізі у матчі проти луганської «Зорі».

20 грудня 2020 року, головний тренер полтавської «Ворскли» Юрій Максимов анонсував, що Цітаішвілі приєднається до його команди на правах оренди. 24 грудня офіційний сайт «Динамо» підтвердив цей перехід. 14 лютого 2021 року, відзначився голом у своєму дебютному матчі за «Ворсклу», проти львівського «Руха» (1:1).

Перейти до вмісту