Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Гравця “Кременчука” визнали одним з кращих у чвертьфіналі УХЛ

Дмитро Орлов серед найкращих хокеїстів чвертьфіналу.

Як розповіли в ХК “Кременчук”, після розіграшу чвертьфінальних матчів плей-офф Українська хокейна ліга і Parimatch відзначили найкращих хокеїстів стартового етапу кубкових баталій в національному чемпіонаті. Ці гравці протягом попередніх матчів проявили себе з найкращого боку, показали свої найсильніші ігрові якості і стали запорукою перемог своїх команд в минулих матчах.

Першою зіркою минулого чвертьфіналу плей-офф УХЛ Паріматч став голкіпер «Дніпра» Олександр Хомутов, який став запорукою перемоги своєї команди в серії проти «Краматорська». У трьох зустрічах проти сусідів по турнірній таблиці Хомутов відбив 114 кидків, пропустивши 3 шайби. Варто відзначити, що саме Хомутов провів у воротах «Дніпра» найдовший матч в історії УХЛ – голкіпер, пропустивши 1 шайбу в другому періоді, закрив на замок свої ворота на наступні фактично 76 хвилин. А у вирішальному чвертьфінальному матчі голкіпер «щук» записав до свого активу шатаут.

Другим найкращим гравцем чвертьфіналів плей-офф УХЛ Паріматч став захисник «Соколу» Іван Сисак. У трьох поєдинках проти «Маріуполя» юний захисник закинув одну шайбу і записав до свого активу показник корисності +3.

Читайте також: Хокейна збірна України отримала нового головного тренера

Третьою зіркою 1/4 фіналу плей-офф УХЛ Паріматч став гравець «Кременчука» Дмитро Орлов. У двох поєдинках чвертьфінальної серії проти «Білого Барса» форвард кременчужан записав до свого активу 6 (4 + 2) очок при показнику корисності +5.

Перейти до вмісту