Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Голова Полтавської ОДА представив нового голову Кременчуцької РДА

29 березня голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов представив нового голову Кременчуцької районної державної адміністрації Олега Лєдніка.

«Із чотирьох новоутворених районів у трьох уже призначені голови райдержадміністрацій. Вимоги і настанови до очільників незмінні. Перша, яка навіть не обговорюється, – застереження від будь-яких проявів корупції. Друга – співпраця з територіальними громадами, щоб ви знали, чим вони живуть, які проєкти в них є, бо ви фактично виступаєте їх адвокатом перед облдержадміністрацією у підтримці й залученні фінансування на різноманітні проєкти. Третя настанова – співпраця з районною радою – це обов’язково. Прийняття і формування бюджетів надалі – вкрай важливо. Багато є амбітних планів на 2021 рік, які маємо спільно реалізувати», – зазначив Олег Синєгубов.

Євген Греков наголосив на налагодженні співпраці між РДА й органами місцевого самоврядування.

«Вона є двосторонньою. Райдержадміністрація виступає не тільки адвокатом, а й тим, хто може звернути увагу на проблемні місця, які існують у громадах, проєкти, щодо яких потрібна підтримка області. Наразі одне з важливих завдань – сформувати команду самої райдержадміністрації. Дійсно, у зв’язку з реформуванням низка фахівців перейшли працювати у територіальні громади, але і в райдержадміністрації мають бути люди, які можуть вирішувати покладені на них завдання і фахово допомагати громадам та їх жителям», – наголосив Євген Греков.

Олег Лєднік зазначив, що роботу Кременчуцької РДА бачить насамперед у співпраці з ТГ, які є на території району, та ОДА. 

«Це три міські та дев’ять селищних громад. Тільки завдяки спільній роботі ми досягнемо якісних результатів. Це насамперед і відновлення інфраструктурних об’єктів району та інші напрямки роботи», – зазначив Олег Лєднік.

Довідково. Олег Вікторович Лєднік народився 21 квітня 1974 року в с. Великі Кринки Глобинського району Полтавської області. 

У 1999 році закінчив Полтавський державний технічний університет імені Юрія Кондратюка за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво», у 2003 році – Дніпропетровський університет економіки та права за спеціальністю «Облік та аудит». У 2019 році отримав ступінь магістра з публічного управління та адміністрування в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Працював майстром по будівництву Глобинського райагробуду, оперуповноваженим, старшим оперуповноваженим, заступником начальника відділень ГВ ПМ Кременчуцької ОДПІ Полтавської області, старшим оперуповноваженим в ОВС відділу по боротьбі з корупцією та безпеки в органах ДПС УПМ з ОВ у Полтавській області. 

Із листопада 2006-го по березень 2012 року був заступником начальника ОДПІ, потім по липень 2013 року працював заступником начальника – начальником Комсомольського відділення Кременчуцької об’єднаної державної податкової інспекції Полтавської області. У 2013-2015 роках був першим заступником начальника Кременчуцької об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Полтавській області. У 2015-2018 роках працював першим заступником начальника Головного управління ДФС у Полтавській області, у 2018-2020 роках – першим заступником начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області. Із липня 2020-го по березень 2021-го тимчасово не працював. 

23 березня 2021 року призначений головою Кременчуцької районної державної адміністрації.

 

Перейти до вмісту