Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

До +7 градусів та без опадів: на вихідні полтавцям обіцяють потепління

13-14 березня в Україні температура повітря у денні години коливатиметься в межах +6+9 градусів. Зокрема, на Полтавщині температура зросте до +7 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Вітер в Україні у суботу, 13-го березня, від сильного вгомониться до помірного. У неділю знову посилиться в західних, північних та центральних областях. Напрямок – південно-західний, південний”, – написала Наталка Діденко у фейсбуці.

Найближчої ночі атмосферний фронт ще посипатиме снігом та мокрим снігом смугу від Харківщини, Сумщини через Дніпропетровщину аж до Півдня України. Вдень у суботу опади припиняться. У неділю черговий атмосферний фронт із північного заходу Європи принесе дощі в західні області. У Карпатах – сніг та мокрий сніг. На решті території переважатиме суха погода.

За інформацією Укргідрометцентру, на Полтавщині вихідними стовпчики термометрів підстрибнуть до +5+9 градусів. Найближчої ночі температура становитиме -2-4 градуси, вдень – 0+2 градуси, без опадів. Вітер – південно-західний, 7-12 м/с.

У неділю також без істотних опадів, вночі – 0+2 градуси, вдень – температура підвищиться до +5+7 градусів. Вітер – південний, 7-12 м/с.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту