Ви тут:
Суспільство 

Заради нової ролі Павло Зібров перевтілився у Фредді Мерк’юри

Відомий український співак показав фото свого образу, в якому з’явиться у розважальному шоу “Ліпсінк батл”.

Світлини свого образу артист опублікував у на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

На них Павло Миколайович позує у білій майці-алкоголічці, білих штанах та довгій королівській червоній накидці із золотою вишивкою. На голові у нього – королівська корона.

“Моїми кумирами в юності були Муслім Магомаєв, Том Джонс та, авжеж, гурт Queen. Я часто перед дзеркалом уявляв, що я — великий співак, і пародіював своїх кумирів.

Тому з величезним задоволенням вибрав Фредді Мерк’юрі, щоб зробити крутий номер на #lipsyncbattle і нарешті по-справжньому прожити цей образ, тим паче вуса в нас збігаються, а це бренд», – йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що саме у такому вбранні легендарний вокаліст Queen завершав свої останні концерти, які відбувалися у 1986 році.

Фредді Мерк’юрі (англ. Freddie Mercury, справжнє ім’я: Фаррух Бульсара, Farrokh Bulsara; 5 вересня 1946, Занзібар, Занзібарський султанат — 24 листопада 1991, Лондон) — британський співак, автор пісень і музичний продюсер, відомий передусім як вокаліст та клавішник рок-гурту Queen. Прославився своїм яскравим сценічним образом і чотириоктавним вокальним діапазоном. Написав і виконав багато хітів Queen, зокрема «Bohemian Rhapsody», «Killer Queen», «Somebody to Love», «Don’t Stop Me Now», «Crazy Little Thing Called Love», «We Are the Champions». Виступаючи в складі гурту Queen, мав водночас і сольну кар’єру, а іноді був продюсером та запрошеним музикантом для інших колективів.

Перейти до вмісту