Ви тут:
Суспільство Україна 

В Україні вперше розгорнуть тимчасовий шпиталь для лікування хворих на COVID-19

Тимчасовий шпиталь для лікування хворих на COVID-19 запрацює в Івано-Франківській області, де ситуація із захворюваність є майже критичною.

Рішення про роботу шпиталю прийняли на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, повідомив голова Комітету з питань здоров’я нації Михайло Радуцький.

За останню добу кількість хворих на коронавірус у регіоні збільшилась майже на 30%, за місяць – вчетверо. В багатьох населених пунктах заповненість лікарень, відведених під “ковідних” пацієнтів, складає понад 90%, в деяких медзакладах – 100%. Комісія вирішила з 22 лютого заборонити масові, розважальні, релігійні заходи, роботу закладів громадського харчування, додати 600 ліжко-місць для лікування хворих на коронавірус, розгорнути тимчасовий шпиталь на 250 місць на базі Богородчанської лікарні, визначити маршрути госпіталізації до лікарень сусідніх областей”, – написав Радуцький на своїй сторінці у фейсбукю

Читайте також: Майже критична, – Ляшко про ситуацію з COVID-19 в Івано-Франківській області

За даними системи моніторингу апарату РНБО, за минулу добу на Івано-Франківщині зафіксували 799 нових випадків захворювання на COVID-19, 17 лютого – 646 випадків,  16 лютого – 621.

Перейти до вмісту