Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У полтавському виші відбудеться онлайн-проєкт “Жива бібліотека”

Команда Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка виграла грант від Британської Ради в Україні для реалізації проєкту “Жива бібліотека”.

Ініціатива реалізується за підтримки проєкту “Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)”, що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні у співпраці з Громадською організацією “Міцна Громада” (Херсон), повідомляють у пресслужбі навчального закладу.

“Жива бібліотека” – це онлайн-платформа для виступів експертів з різних сфер суспільного життя. У фокусі уваги перебуватимуть теми, пов’язані з подолання викликів, які постали перед громадою через пандемію COVID-19. Онлайн-платформа – продовження діяльності осередку соціальної солідарності “PRO100НЕБА”, який покликаний надавати інформаційну підтримку під час пандемії коронавірусу.

Упродовж лютого-березня відбудуться 5 експертних сесій на теми: “Збереження психічного та фізичного здоров’я в умовах карантину”, “Безпечне навчання в Інтернеті: інструменти онлайн-освіти”, “Медіа-фейки: інформаційна безпека у соціальних мережах”, “Психологічне благополуччя в умовах COVID-19” та “Безпечні послуги цифрової держави”. Під час 5 онлайн-зустрічей планується залучити близько 150 осіб.

Для того, щоб стати учасником “Живої бібліотеки”, необхідно пройти попередню реєстрацію. Деталі щодо часу проведення експертних сесій, реєстраційні форми та посилання для підключення до зустрічей будуть розміщені на сторінці відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків ПНПУ імені В. Г. Короленка на сайті та у фейсбуці. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до координаторок проєкту Ірини Когут та Анастасії Момот.

Перейти до вмісту