Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

У Полтаві податківці зустрілися з представниками громад Миргородщини

Зустрічі податківців із головами об’єднаних територіальних громад Полтавщини, на яких роз’яснюються актуальні питання податкового законодавства, визначаються коло проблемних питань та намічаються шляхи їх вирішення, стали вже традиційними для обласного центру.

Цього разу на зустріч із представниками податкової служби області, на чолі із заступником начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Максимом Яіцьким завітали представники Миргородської, Ромоданівської, Комишнянської, Великосорочинської, Шишацької, Великобагачанської, Гоголівської та Білоцерківської об’єднаних територіальних громад. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС у Полтавській області.

Отримавши від податківців тематичну друковану продукцію для подальшого користування учасники зустрічі поспілкувалися із приводу нагальних питань, зокрема і щодо декларування доходів громадян за 2020 рік, у тому числі й тих, які самостійно обробляють земельні ділянки та мають у власності сільськогосподарську техніку та надають послуги; а також мали нагоду з’ясувати окремі питання щодо взаємодія між ТГ та ГУ ДПС у напрямку отримання інформації про укладені договори оренди землі, зміні власника земельних ділянок та іншого для прийняття обґрунтованих рішень по ставках місцевих податків і зборів та своєчасного їх надання контролюючому органу.

Присутні на зустрічі представники обласних територіальних громад відзначили, що саме такий формат спілкування допоможе налагодити тісну та ефективну співпрацю між податковою службою області та ТГ Полтавщини на користь спільного добробуту краю та держави в цілому. Зокрема, як зауважила, під час спілкування із пресою заступник голови Миргородської міської територіальної громади Наталія Молочко проведення таких зустрічей, як ніколи актуальне саме сьогодні, коли питання виконання бюджету є вкрай важливим для новостворених територіальних громад. Тож налагодження плідної співпраці територіальних спільнот із Головним управлінням ДПС в області забезпечить дієвий діалог та взаємодопомогу.

Перейти до вмісту