Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві перевізник влаштував акцію протесту

9 лютого зранку вздовж Корпусного парку біля Полтавської міськради перевізник Юрій Шевчук виставив автобуси свого підприємства, аби показати, що має справну техніку, яка може працювати на маршрутах міста.

Загалом, привезли під адмінбудівлю 12 маршруток. Це майже половина автопарку перевізника, повідомляє Коло.

Нагадаємо, із зазначеним перевізником Полтавська міська рада розірвала договір у середині січня. За словами Юрія Шевчука, зробили це незаконно.

Тепер, щоб повернутися до роботи, йому потрібно знову подаватися на конкурс.

Тим часом близько 50 працівників підприємства залишилися без роботи, а за маршрутами, які обслуговував перевізник, кілька днів не курсував транспорт.

Шевчук працював на маршрутах, що з’єднують центр міста з околицями – Червоний Шлях, Горбанівка, Щербані тощо. Тепер на маршрутах №10, №30, №31, №64 обслуговує «Євробус Полтава», №14/18 – «ТК Експрес Лайн», а №22 – ФОП Попов А. Ю.

Перевізник планує подавати позов до суду, і наступного разу привести під будівлю міськради більше полтавців, які чекають поновлення маршрутів.

– Ми дуже хотіли б показати наші маршрутки міському голові, щоб він перевірив належно чи неналежно ми виконуємо умови договору, але він до нас не вийшов, – зазначив Юрій Шевчук.

Перейти до вмісту