Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді проходять громадські обговорення проєктів містобудівної документації

У Миргородській міській тергромаді проводять громадське обговорення проєктів містобудівної документації.

Зокрема, обговорюють Генеральний план з розробкою Плану зонування, Звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) с. Дібрівка Миргородського району Полтавської області; Генеральний план з розробкою Плану зонування, Звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) с. Показове Миргородського району Полтавської області; Генеральний план з розробкою Плану зонування, Звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) с. Стовбине Миргородського району Полтавської області.

Як повідомляється на сайті Миргородської міськради, з матеріалами проєктів містобудівної документації можна ознайомитись за посиланням та в приміщенні управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю за адресою: вул. Гоголя, 171/1, кім. 5, м. Миргород, Полтавська область.

“З метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19) зауваження та пропозиції подаються у письмовій формі на адресу управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Миргородської міської ради: вул. Гоголя, 171/1, кім.5, м. Миргород, Полтавська область, 37600, або на електронну пошту: [email protected] (від фізичних осіб – із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника) та в усній формі за тел. 5-25-25”, – йдеться у повідомленні.

Пропозиції та зауваження приймаються до 01.03.2021р.

фото ілюстраційне

Перейти до вмісту