Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргороді оголосили конкурс щодо встановлення велопарковок

Миргородська міська молодіжна громадська організація “За нами майбутнє” у межах реалізації проєкту “Велопроєктування як спосіб зменшення впливу пандемії COVID-19” запрошує кваліфікованих підрядників взяти участь у конкурсі та надати пропозиції для виконання робіт.

Передбачено придбання та встановлення стійок муніципальних велопарковок (200 велостійок), повідомляють у Миргородській міській раді.

Підрядник повинен підтвердити досвід виконання зазначених (чи подібних) робіт або надання послуг, вказавши у своїй комерційній пропозиції назви та контакти представників організацій, де учасник виконував аналогічні роботи/надавав послуги.

Термін чинності комерційної пропозиції – 60 робочих днів з дати її розкриття. Термін виконання робіт/надання послуг – до 7 червня 2021 року.

Комерційні пропозиції необхідно надіслати в електронному або паперовому варіанті не пізніше 16:00, 12 березня 2021 року на адреси: [email protected] або Полтавська область, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, каб. 8. Надані пізніше встановленого терміну комерційні пропозиції не будуть братися до уваги.

Перейти до вмісту