Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

У Котелевській громаді планують провести аудит використання земель

Голова Котелевської громади Тетяна Корост повідомила, що у громаді потрібно забезпечети раціональне та ефективне використання земельних ресурсів. А для цього поьрібно провести аудит використання земель.

Про це Корост повідомила під час наради з працівниками відділу з питань земельних ресурсів та охорони природного навколишнього середовища виконавчого комітету, землевпорядниками сіл громади, за участю начальника відділу у Котелевському районі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Людмили Мяло, йдеться на стрінці сільської ради у фейсбуці.

“Найперше потрібно забезпечити використання землі на законних підставах, тобто, оформити реєстраційні документи на землю, наповнити Державний земельний кадастр. Інструментом до цього є аудит використання землі. Головне в цій справі не застосування адміністративних заходів, а постійна роз’яснювальна робота серед її користувачів щодо необхідності оформлення земельних відносин”, – сказала Тетяна Корост.

Інвентаризацію сплановано провести протягом лютого – березня, бо належним чином оформлення землі – це додаткове джерело наповнення місцевого бюджету.

 

Перейти до вмісту