Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Скажене весілля 3”: скільки коштують квитки у полтавських кінотеатрах

З 11 лютого відкрили продаж квитків на показ української комедії “Скажене весілля”, прем’єра якої відбудеться 25 лютого у кінотеатрах країни.

За сюжетом, на цей раз одружуватися буде наймолодший з родини Середюків – Захар. Його дружиною має стати дочка циганського барона Рада. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, але спокійне свято – не в традиціях Середюків.

У Полтаві вже відкрили продаж квитків на перегляд комедії у кінотеатрі Wizoria в ТРЦ “Конкорд”. Ціна квитків 80-90 грн, а на останній сеанс (23:00) – 50 грн. Починаючи з 25 лютого, стрічку показуватимуть 6 разів на день: є сеанси о 13:00, 15:00, 17:00, 19:00, 21:00 та 23:00.

Варто враховувати, що через карантинні обмеження кількість місць у залі скоротилось, доступні 50% місць. Тому варто придбати квитки завчасно або ж заздалегідь бронювати на сайті.

Режисер стрічки – Любомир Левицький.

У ролях: Катерина Файн, В’ячеслав Хостікоєв, Ігор Крикунов, Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Юрій Горбунов, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Потап, Олексій Завгородній, Олексій Супрун,  MONATIK, Петро Чорний та Олег Винник та інші.

 

 

 

 

Перейти до вмісту