Ви тут:
Спорт Суспільство 

Сьогодні стартує 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів: де дивитися

Сильніші визначатимуться у парах “Барселона” – “ПСЖ” та “Лейпциг — “Ліверпуль”.

Як повідомляє sport.ua, Ліга чемпіонів повертається, причому відразу дарує уболівальникам суперматч. Орієнтовна сукупна вартість гравців першого складу «Барселони» — €805 мільйонів. Поточна вартість ПСЖ — €869,2 мільйони.

Трохи краще справи йдуть у «Барселони». З одного боку, команда посідає всього лише третє місце в турнірній таблиці після 22-х зіграних турів, маючи в активі 46 очок за різниці забитих і пропущених м’ячів 49-21. З іншого боку, «Барселона» здобула сім перемог в останніх семи матчах чемпіонату Іспанії. Каталонська команда демонструє непогану форму.

Тим часом в іншому матчі ігрового дня зійдуться представники Німеччини та Англії.

«Ліверпуль» за підсумками жеребкування плей-офф Ліги чемпіонів міг подумати, що йому випав відносно простий суперник. «Лейпциг» зумів вийти з важкої групи, але той «Ліверпуль», до якого всі звикли за останні роки, вважався беззаперечним фаворитом.
Однак ситуація різко змінилася, і як раз перед Лігою чемпіонів «Червоні» опинилися в кризі. Спершу в кризі кадровій, а потім ігровій. Головною проблемою є оборона, де Юрген Клопп залишився без провідних захисників ван Дейка, Матіпа і Гомеса. Вони ризикують в нинішньому сезоні не зіграти. Плюс під питанням Фабіньо і Джеймс Мілнер, які здатні закрити позиції в обороні. Загалом, труднощів вистачає, і це не кажучи про воротаря Аліссона, який несподівано почав допускати грубі помилки.

«Ліверпуль» програв три поспіль матчу в АПЛ, а тренер заявив, що команда не захистить чемпіонський титул.

Обидва матчі розпочнуться о 22:00. Матч “Барселона” — “ПСЖ” покаже телеканал “Футбол 1”, а “Лейпциг” — “Ліверпуль” — “Футбол 2”.

Перейти до вмісту