Ви тут:
Р Суспільство 

ПриватБанк разом з ЮНІСЕФ доправили до українських лікарень чергову партію кисневого обладнання

Ще 100 кисневих концентраторів відправилися до 34 українських лікарень в 11 областях. Це необхідне в період пандемії COVID-19 обладнання — чергове постачання в рамках партнерства благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!» та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

Кисневі концентратори отримали Київська, Черкаська, Хмельницька, Сумська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Львівська, Рівненська, Вінницька, Волинська та Закарпатська області.

Медичні заклади, в які передали обладнання, були обрані з урахуванням комплексу факторів, як-от негативна динаміка кількості госпіталізованих через COVID-19, забезпечення ліжко-місць киснем та поточної ситуації щодо партнерської підтримки у регіонах. За оцінками ЮНІСЕФ середній відсоток завантаження ліжко-місць у лікарнях, які отримали допомогу, становить не менше 70%.

«З самого початку пандемії пріоритетним напрямком діяльності нашого фонду є киснева підтримка пацієнтів. – розповіла Анна Павлова, директор благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!» — Ми знаємо справжню ціну подиху. Вдячні партнерам за можливість надати ефективну і таргетовану підтримку українським лікарням. Разом допомагати — просто!»

«Потреба в кисні залишатиметься високою і надалі. Це партнерство — гарний взірець соціальної відповідальності бізнесу та ефективності спільних зусиль задля результату», — зауважила голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Лотта Сильвандер.

фото ілюстраційне

Перейти до вмісту