Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

Протягом тижня на Полтавщині прогнозують сильні морози: вночі до -20 градусів

З 15 по 19 лютого на території Полтавщини синоптики обіцяють морозну погоду, зокрема вночі температура повітря знизиться до -20 градусів.

“Найближчий тиждень обіцяє бути холодним і навіть дуже холодним. Послаблення морозів ймовірне з наступних вихідних“, – написала синоптик Наталка Діденко у фейсбуці.

У Полтаві та області, за інформацією Укргідрометцентру, протягом тижня обіцяють до 20 градусів морозу вночі та до -12 градусів – вдень. Опадів синоптики не прогнозують. 

Читайте також: Ожеледиця на дорогах Полтавщини: куди телефонувати водіям

15 лютого на Полтавщині вдень температура повітря становитиме -6-8 градусів, вітер південно-західний, 7-12 м/с. На решті території України вітер буде північно-західним, північним, у західних областях ймовірні штормові пориви. Температура повітря вдень -5-10 градусів. На Півночі та північному сході -7-13 градусів. У південній частині та на південному заході вдень від 3 морозу до 2 тепла.

Як писали раніше “Новини Полтавщини”, з 15 лютого у Полтавській, Пирятинській громадах, а також у Кременчуці школярі навчаються дистанційно. А в п’ятницю, 12 лютого, на дистанційне перевели учнів  у Лубенській громаді.

Нагадаємо, на території Полтавської області працюють пункти обігріву.

Фото: УП

Перейти до вмісту